Студент координатор

gsQtyULYxkK1EQy40eiH8w-large.jpg

Code Academy, академија со повеќе од 200 студенти во центарот на Скопје има потреба од студентски координатор, кој треба да ги извршува следните задачи:

Да биде одговорен за просториите на академијата;

Да обезбедува залиха на потрошните материјали;

Редовна e-мail комуникација со студенти и администрација;

Евиденција на присуство на студенти;

Координација со менторите.

Кандидатот потребно е да поседува:

Одлични организациски вештини;

Комуникацииски вештини;

Способност за работа во високодинамична средина;

Познавање на англиски јазик;

Испратете ваша кратка биографија на [email protected]

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail