Студентите од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на студентски концерт во Тамбов, Русија

IMG_0741-Small.jpg

На 24.05.2017 (среда) студентите од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ учествуваа на годишен студентски концерт кој го организира Тамбовскиот Универзитет. Концертот беше исполнет со прекрасни изведби каде што студентите ги покажаа своите таленти. Меѓу учесниците од Тамбов, учество зеде и нашата студентка Анастазија Даневска со наша македонска песна.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail