Студентска пракса во МИКРОСАМ

Screenshot_9-1.jpg

Студентска пракса во МИКРОСАМ

Доколку сте во потрага за започнување на вашата кариера во професионална компанија, Микросам нуди платена пракса со полно работно време за студенти од сите Технички факултети. Дознајте повеќе како би изгледала вашата кариера на www.careers.mikrosam.com

Квалификации и компетенции:

Најмалку завршена втора година на некој од Техничките факултети
Задолжително познавање на англиски јазик (познавање на друг јазик ќе се смета за предност)
Способност за работа во тим
Силни аналитички и организациски вештии
Способност за прилагодување кон брза и динамича работна средина
Што нудиме?

2 месечна платена пракса со искусен ментор
Континуиран процес на учење преку работа на проекти
Амбициозен и професионален тим со големо искуство во врвни технички решенија
Одлични услови за работа во креативна средина
Можност за личен и професионален развој и зголемување на работното портфолио
Можност за вработување на најдобрите практиканти
Организиран превоз и храна
Надоместок на трошоци за сместување
Праксата се обавува во нашите канцеларии во Прилеп

Испратете кратка биографија (CV) и мотивационо писмо преку полето за Брза Апликација.

Рокот за пријавување е до 20.05.2022 година.

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Со аплицирање, се согласувате вашите информации да се чуваат во нашата база на кандидати во рок од 12 месеци.

Аплицирајте тука

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail