Студентски Координатор

Waep3NMQuUSQpjf1MhMQ0A.jpg

Code Academy, академија со повеќе од 200 студенти во центарот на Скопје има потреба од студентски координатор за 5 часа работно време (од 17:00 до 22:00) од понеделник до сабота, кој што треба да ги извршува следните задачи:

 • Да биде одговорен за просториите на академијата;
 • Да обезбедува залиха на потрошните материјали;
 • Редовна eMail комуникација со студенти и администрација;
 • Евиденција на присуство на студенти.

Потребно е да поседува:

 • Одлични организациски вештини;
 • Комуникацииски вештини;
 • Способност за работа во високодинамична средина;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Предност имаат сите со bussiness managment едукација.

Избраниот кандидатат треба да почне со работа од Јуни. Испратете ваша кратка биографија на [email protected]

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail