Конкурс за доделување стипендии „Борис Трајковски” за студии од втор циклус за Извршната МБА програма на Универзитетот Шефилд за академската 2017/ 2018 година

Врз основа на Протоколот за соработка за доделување на стипендии „Борис Трајковски” …