mon.jpg

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2020/2021 година

Врз основа на член 49 став 1 од Законот за студентскиот стандард („Службен весник на …

Конкурс за доделување стипендии за додипломски студии од прв циклус на првите сто рангирани универзитети според последната објавена листа на Центарот за универзитети од светска класа при Шангајскиот Џио Тонг универзитет за академската 2018/2019 година

Врз основа на член 55 став 1 од Законот за организација и работа на органите на државната …

KONKURS-za-zapishuvanje-studenti-na-prv-ciklus-univerzitetski-dodiplomski-studii-i-vtor-ciklus-univerzitetski-magisterski-studii-na-Univerzitetot-za-turizam-i-menadzment-vo-Skopje.jpg

КОНКУРС за запишување студенти на прв циклус универзитетски додипломски студии и втор циклус универзитетски (магистерски) студии на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРИВАТНА ВИСОКООБРАЗОВНА УСТАНОВА УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И …

ukim.jpg

КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2017/2018 година

Врз основа на член 49 став 1 од Законот за студентскиот стандард (“Службен весник на …