akcija-15-scaled.jpg

Денес во Гимназијата „Никола Карев“ и ООУ„Аврам Писевски“ од Скопје беа донирани компјутери за сите ученици кои немаа соодветен уред за следење на онлајн настава на почетокот на оваа учебна година

ИНИЦИРАМЕ И ПОТТИКНУВАМЕ ВРАЌАЊЕ НА ВРЕДНОСТИТЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА, ЕМПАТИЈА И …