Oficijalno-otvoranje-na-Junus-centar-za-socijalni-biznisi-na-Ekonomski-fakultet-Skopje-inaugurativen-govor-profesor-Mohamed-Junus-Vebinar-KREIRANJE-BIZNISI-BAZIRANI-NA-VREDNOST.jpg

Официјално отворање на Јунус центар за социјални бизниси на Економски факултет – Скопје (инаугуративен говор – професор Мохамед Јунус) & Вебинар „КРЕИРАЊЕ БИЗНИСИ БАЗИРАНИ НА ВРЕДНОСТ“

Ве молиме регистрирајте се на ЛИНКОТ После извршената регистрација автоматски ќе …

slucaj-erazmus.jpg

Осудени професори од Економски факултет за барање противуслуги за положување испитри од Економски факултет за барање противуслуги за положување испит

Професорите на Економскиот факултет во Скопје, Славе Ристевски и Драге Јанев. се …

ekonomski-fakultet-skopje.jpg

ПОВИК за пријавување на тројца студенти за учество на Третата меѓународна студентска конференција со наслов “Global Trade Automation: Internet of Things and Big Data Analysis for Customs Decision Making”

Конференцијата е во организација на Царинскиот комитет на Република Азербејџан во …