image_large.jpg

СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ И ПОФАЛНИЦИ НА СТУДЕНТИ СО ПОСТИГНАТ УСПЕХ 9 И НАД 9 И НАГРАДИ И БЛАГОДАРНИЦИ НА НАЈЗАСЛУЖНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ПРОМОЦИЈА НА ФЕИТ

На 21 јуни 2018 година, во Амфитеатарот на ФЕИТ се одржи свечено доделување на награди и …