30571527_10157125287382699_8217113378959654912_o.jpg

Факултетот за Дизајн и мултимедија на ФОН Универзитет во изминатиов период изврши реконструкција на детската занимална во домот за деца без родители – 11 октомври

Инспирирани од минатогодишните проекти за помош на општеството и хуманитарна работа, …