Skopje-2070-cover.png

Кои се визиите за Скопје во 2070 година? Младите од Глобал Шејперс Скопје Хаб ја започнаа иницијативата да го обликуваат Скопје во наредните 50 години

Нека ни е среќен „13 Ноември“ – денот на ослободувањето на Град Скопје, денот кога …