unnamed.jpg

Конференција [email protected]: Студентите имаат голема желба за збогатување на знаењето Опсервер: Конференција [email protected]: Студентите имаат голема желба за збогатување на знаењето

– Студентите на Факултетот за електротехника и информациски технологии денеска го …

УКЛО учесник во големата научна Конференција Заштитата на неборците од Македонскиот фронт во Првата светска војна до денес

Во рамки на Комеморацијата на стогодишнината од Македонскиот фронт во Првата светска …