Конкурс за доделување стипендии за додипломски студии од прв циклус на првите сто рангирани универзитети според последната објавена листа на Центарот за универзитети од светска класа при Шангајскиот Џио Тонг универзитет за академската 2018/2019 година

Врз основа на член 55 став 1 од Законот за организација и работа на органите на државната …

Konkurs-za-dodeluvanje-edna-stipendija-za-studii-vo-Moskovskiot-Drzaven-Institut-za-Megjunarodni-Odnosi-MGIMO-pri-Ministerstvoto-za-Nadvoreshni-Raboti-na-Ruskata-Federacija.jpg

Конкурс за доделување една стипендија за студии во Московскиот Државен Институт за Меѓународни Односи ( МГИМО ) при Министерството за Надворешни Работи на Руската Федерација

Московскиот Државен Институт за Меѓународни Односи ( МГИМО ) при Министерството за …

KONKURS-za-zapishuvanje-studenti-na-prv-ciklus-univerzitetski-dodiplomski-studii-i-vtor-ciklus-univerzitetski-magisterski-studii-na-Univerzitetot-za-turizam-i-menadzment-vo-Skopje.jpg

КОНКУРС за запишување студенти на прв циклус универзитетски додипломски студии и втор циклус универзитетски (магистерски) студии на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРИВАТНА ВИСОКООБРАЗОВНА УСТАНОВА УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И …

Konkurs-za-dodeluvanje-na-stipendii-vo-vremetraenje-od-30-trieset-meseci-za-studisko-usovrshuvanje-na-studenti-na-redovni-magisterski-i-doktorski-studii-vo-Republika-Slovachka.jpg

Конкурс за доделување на стипендии во времетраење од 30 (триесет) месеци за студиско усовршување на студенти на редовни, магистерски и докторски студии во Република Словачка

Конкурс за доделување на  стипендии во времетраење од 30 (триесет) месеци за студиско …