utms3.jpg

Под мотото: „11 години посветени на знаењето“ се одржа свечена промоција на дипломирани студенти и магистри на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

На 26 Ноември 2017 година во Македонската опера и балет во Скопје се одржа уникатна, …