Milco-Mancevski.jpg

„Светот е преплавен со лажни документарци, од ријалити, преку „фејк њуз“, до фотографии на социјалните мрежи, сите покажуваме разубавена реалност, сето тоа е лажен документарец“

Овогодишниот 46. Филмски фестивал беше повод еден од најуспешните режисери и …