ministerstvo-za-finansii.gif

Министерството за финансии официјално ќе се обрати до PayPal за да се отпочне постапката за воведување на услугата „прием на пари” во Македонија

Министерството за финансии официјално ќе се обрати до PayPal за да се отпочне постапката …