masazo_nonakas_japonija_001-678x381-1.jpg

Најстариот човек на светот повторно е Јапонец – има 112 години и 344 дена Најстариот човек на светот повторно е Јапонец – има 112 години и 344 дена | opserver.mk

– Новиот Гинисов рекорд за највозрасен човек на светот од денеска му припаѓа на …