Beshe-odrzana-CHetvrtata-megjunarodna-nauchna-konferencija-za-delovni-i-informatichki-tehnologii-za-vlijanieto-na-pandemijata-kovid-19-vrz-ekonomijata.png

Bеше одржана Четвртата меѓународна научна конференција за деловни и информатички технологии за влијанието на пандемијата ковид-19 врз економијата

Факултетот за бизнис и економија и Факултетот за современи науки и технологии, во …

УКЛО учесник во големата научна Конференција Заштитата на неборците од Македонскиот фронт во Првата светска војна до денес

Во рамки на Комеморацијата на стогодишнината од Македонскиот фронт во Првата светска …

Konkurs-za-dodeluvanje-na-stipendii-za-poslediplomski-studii-od-Ministerstvoto-za-obrazovanie-kultura-sport-nauka-i-tehnologija-Monbukagakusho-MEXT-na-Japonija-za-2019-2021-godina.jpg

Конкурс за доделување на стипендии за последипломски студии од Министерството за образование, култура, спорт, наука и технологија (Monbukagakusho: MEXT) на Јапонија за 2019-2021 година

Доделените стипендии се однесуваат за усовршување или последипломски студии. а) …