Javen-povik-za-prijavuvanje-za-patuvanje-za-najdobrite-studenti-od-prvite-tri-najdobro-rangirani-visokoobrazovni-ustanovi-vo-Republika-Makedonija-rangirani-soglasno-so-Zakonot-za-visokoto-obrazovanie.jpg

Јавен повик за пријавување за патување за најдобрите студенти од првите три најдобро рангирани високообразовни установи во Република Македонија, рангирани согласно со Законот за високото образование

Врз основа на член 9 став 2 од Законот за студентскиот стандард(„Службен весник на …

  • neobicni-obicai-1.jpg
  • neobicni-obicai-2.jpg
  • neobicni-obicai-5.jpg
  • neobicni-obicai-4.jpg
  • neobicni-obicai-3.jpg

Необични обичаи во земјите во светот кои ги посетуваат туристите

Туристите често се изненадени од некои локални обичаи во земјите кои ги посетуваат. …