• plati-so-poezija-1.jpg
 • plati-so-poezija-9.jpg
 • plati-so-poezija-8.jpg
 • plati-so-poezija-7.jpg
 • plati-so-poezija-6.jpg
 • plati-so-poezija-5.jpg
 • plati-so-poezija-4.jpg
 • plati-so-poezija-3-1.jpg
 • plati-so-poezija-2.jpg
 • plati-so-poezija-1-1.jpg
 • plati-so-poezija-3.jpg
 • plati-so-poezija-15.jpg
 • plati-so-poezija-14.jpg
 • plati-so-poezija-13.jpg
 • plati-so-poezija-12.jpg
 • plati-so-poezija-11.jpg
 • plati-so-poezija-10.jpg

„Плати со поезија“ предизвика уникатни и незаборавни моменти кај илјадници граѓани (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Од Виена до Шангај, од Чикаго до Хамбург, од Лондон до Дубаи, од Москва до Истанбул, …