picture1756.png

Ректорот на Универзитетот св.Кирил и Методиј, проф. д-р. Никола Јанкуловски заедно со Проректорката за наука, проф. д-р.Билјана Ангелова го посетија Универзитетот

Денес (22 ноември 2018 година), по повод Денот на одбележувањето на 17. годишнината …

1-2-1.jpg

Студентите на Факултетот за правни науки при УАКС во посета на Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија (ЗЕЛС)

На 27 април (чеврток) 2017 година, студентите на Факултетот за правни науки при УАКС, кои …