Najava-za-ekskluzivno-predavanje-na-m-r-Dejan-Nemchikj-na-6-tata-Sednica-na-Sobranie-na-Zdruzenieto-na-profesori-po-geografija-na-Makedonija-PROF.-D-R-LJUBE-MILENKOVSKI-Skopje.jpg

Најава за ексклузивно предавање на м-р Дејан Немчиќ на 6-тата Седница на Собрание на Здружението на професори по географија на Македонија „ПРОФ. Д-Р ЉУБЕ МИЛЕНКОВСКИ“ – Скопје

На 05.05.2018 година во 10:00 часот во рамките на одржувањето на 6-тата Седница на Собрание на …

Povik-za-prijavuvanje-na-intenzivni-poslediplomski-studii-za-2018-godina-na-Amerikanski-instituti-za-univerzitetski-profesori-i-profesori-od-srednite-uchilishta.png

Повик за пријавување на интензивни последипломски студии за 2018 година на Американски институти за универзитетски професори и професори од средните училишта

Министерството за образование и наука информира дека во тек е Повик за пријавување на …