picture1756.png

Ректорот на Универзитетот св.Кирил и Методиј, проф. д-р. Никола Јанкуловски заедно со Проректорката за наука, проф. д-р.Билјана Ангелова го посетија Универзитетот

Денес (22 ноември 2018 година), по повод Денот на одбележувањето на 17. годишнината …