Povik-za-prijavuvanje-na-intenzivni-poslediplomski-studii-za-2018-godina-na-Amerikanski-instituti-za-univerzitetski-profesori-i-profesori-od-srednite-uchilishta.png

Повик за пријавување на интензивни последипломски студии за 2018 година на Американски институти за универзитетски професори и професори од средните училишта

Министерството за образование и наука информира дека во тек е Повик за пријавување на …