Најдобриот професор на Балканот дел од 6-тата седница на Собрание на Здружението на професори по географија на Македонија „проф. д-р Љубе Миленковски“ – Скопје

Најдобриот професор на Балканот, м-р Дејан Немчиќ од Р. Хрватска, беше централен гостин …

Најава за ексклузивно предавање на м-р Дејан Немчиќ на 6-тата Седница на Собрание на Здружението на професори по географија на Македонија „ПРОФ. Д-Р ЉУБЕ МИЛЕНКОВСКИ“ – Скопје

На 05.05.2018 година во 10:00 часот во рамките на одржувањето на 6-тата Седница на Собрание на …