Screenshot_1-1.jpg

Доделени петнаесет стипендии преку Фондот за стипендирање „Проф. д – р Љубе Миленковски“ и потпишан меморандум за соработка со општина Виница

Со цел да обезбеди поддршка и помош во развојот на образованието и науката во земјава, …