HUMANOST.jpg

Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ ја обедини ИКТ заедницата во хуманитарен проект: донација вредна милион насмевки

Традиционално на истекот на секоја година Стопанската комора за информатички и …