Konkurs-za-dodeluvanje-na-stipendii-za-poslediplomski-studii-od-Ministerstvoto-za-obrazovanie-kultura-sport-nauka-i-tehnologija-Monbukagakusho-MEXT-na-Japonija-za-2019-2021-godina.jpg

Конкурс за доделување на стипендии за последипломски студии од Министерството за образование, култура, спорт, наука и технологија (Monbukagakusho: MEXT) на Јапонија за 2019-2021 година

Доделените стипендии се однесуваат за усовршување или последипломски студии. а) …