• 2-3.jpg
  • 3c34f604ac301ee5593c3166f451a140_XL-1.jpg

УГД дел oд меѓународен проект кој ќе ја пренесува филозофијата на теквондо кај младите

Во рамките на Еразмус + проектот BeValueR, во кој дел од проектниот тим се и професори од …