mon.jpg

Повик за стипендии за додипломски, последипломски и докторски студии на државните универзитети и колеџи во Унгарија за академската 2021/2022 година

Програмата Стипендиум Хунгарикум (Stpendium Hungaricum) на Владата на Унгарија за учебната 2021/2022 …

108367.jpg

Конкурс за доделување на 20 целосни стипендии за додипломски, постдипломски и докторски студии на државните високообразовни установи во Унгарија за академската 2017/2018 година

Програмата Стипендиум Хунгарикум (Stpendium Hungaricum) на Владата на Унгарија за академската …