Konkurs-za-dodeluvanje-stipendii-Boris-Trajkovski-za-studii-od-vtor-ciklus-za-Izvrshnata-MBA-programa-na-Univerzitetot-SHefild-za-akademskata-2017-2018-godina.png

Конкурс за доделување стипендии „Борис Трајковски” за студии од втор циклус за Извршната МБА програма на Универзитетот Шефилд за академската 2017/ 2018 година

Врз основа на Протоколот за соработка за доделување на стипендии „Борис Трајковски” …