utms3.jpg

Под мотото: „11 години посветени на знаењето“ се одржа свечена промоција на дипломирани студенти и магистри на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

На 26 Ноември 2017 година во Македонската опера и балет во Скопје се одржа уникатна, …

e366073a361ff1c3fce6df97298e8779_XL.jpg

Потпишан договор за соработка помеѓу Универзитетот За Туризам И Менаџмент – Скопје и Универзитетот „Папата Јован Павле Ii” од Бјала Подласка

Во функција на екстензивирање на меѓународната соработка, ректорот на Универзитетот …