ТЕХНИЧАР ЗА КВАЛИТЕТ

van-hool-2.jpg
Ван Хоол Македонија, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851, има потреба од новo вработувања за извршување на работни задаачи на работно место:
ТЕХНИЧАР ЗА КВАЛИТЕТ
ID број: 1126

Одговорности и задачи:
 • Влезна инспекција;
 • Финална проверка на производот;
 • Надгледување на примената на системот за квалитет во сите фази од производството, преку проверки и ревизии;
 • Предлагање на корективни и превентивни мерки произлезени од процесни ревизии;
 • Проверка на контролните книги;
 • Тест возење на автобуси и прибележување на неусогласеностите кои произлегле од истиот;
Потребни квалификации:
 • ВСС – Машински Инженер;
 • Претходно искуство со системи за квалитет (ISO) ќе се смета за предност;
 • Пожелно претходно работно искуство во авто-индустрија;
 • Искуство со заварени конструкции;
 • Напредно познавање на Microsoft Office;
 • Течно зборување и пишување на Англиски и Македонски јазик;
 • Поседување на возачка дозола од Ц и/или Д – категориите
Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV на англиски или на македонски јазик на следнава e-mail адреса: [email protected]
Ве молиме Вашето CV да биде испратено со назнака во Subject: ID бројот на огласот на кој аплицирате, во спротивно Вашата апликација нема да биде разгледана.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.
Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail