Tрета меѓународна научно-стручна конференција

Treta-megjunarodna-nauchno-struchna-konferencija.jpg

Tрета меѓународна научно-стручна конференција

Економскиот факултет при Универзитет „Гоце Делчев” во Штип ќе биде домаќин на Tретата меѓународна научно-стручна конференција со наслов „Економски и социјални импликации од ковид-19, предизвици и предлози за надминување“, која ќе се одржи онлајн, на 28 и 29 јуни 2021 година. Конференцијата ќе биде организирана како форум на едукатори, истражувачи и практичари, со цел презентирање и дискусии поврзани со последните случувања предизвикани од КОВИД пандемијата, економските и социјални влијанија и последици од оваа криза, како и прашањата поврзани со начинот на економско закрепнување.

Повеќе информации за конференцијата на следниов линк: https://ef.ugd.edu.mk/index.php/mk/icbef.

Извор: УГД

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail