УГД: Повик за научни трудови за „Balkan Social Science Review“

80e2e28c9b3a947d8453df1ab29ef563_XL.jpg

Правниот факултет при УГД го објави Повикот за трудови за научното списание „Balkan Social Science Review“.

Станува збор за трудови од областите: политички науки, меѓународни односи, човекови права, право, социологија, антропологија, јавна администрација, економија и медиуми. Трудовите можат да се однесуваат на истражувања од регионот, а станува збор за меѓународно научно списание.

Во продолжение е Повикот објавен од Правен факултет на англиски јазик.

Повик (.pdf)

Извор: UGD Life

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail