УЈП Аукција: Телевизори 50 €, коли 1500€

ujp1-600x346.jpg

Управата за јавни приходи на 14 март ќе одржи аукција на предмети запленети од даночни обврзници.

На продажба се нудат автомобили со почетни цени од 1.500 евра нагоре, телевизори со почетни цени од 50 евра нагоре, машини за шиење, товарни моторни возила, комјутери, бироа, маси и столици, разлилни алати…

Повеќе детали за условите за учество во аукцијата, како и детална листа на предметите за продажба со почетните цени кликнете на веб страницата на УЈП-КЛИКНТЕ  http://e-aukcii.ujp.gov.mk/

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail