УКЛО и КИЦ Битола поинтензивно ќе соработуваат и ја промовираат Битола и високото образование

Screenshot_1-25.jpg

Проректорот на УКЛО проф. д-р Марјан Ѓуровски придружуван од деканот на Правниот факултет – Кичево проф. д-р Горан Илиќ и претседателката на Универзитетското студентско собрание на УКЛО Симона Наумовска остварија средба со Директорката на Културно информативниот центар Лили Бошевска.

На состанокот беше констатирано дека врз основа на заедничкиот интерес и потреба ќе се интензивираат заеднички активности за поддршка на високото образование, студентите и промоција на градот Битола.

извор: bitolanews.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail