Универзитетот Американ Колеџ Скопје организира маркетинг конференција на 13 декември

UACS2-e1542837385313.jpg

На отворањето на конференцијата ќе се обрати професор д-р Димитар Ковачевски, шеф на катедрата за маркетинг на Факултетот за деловна економија и организациони науки при УАКС.

Главни говорници на маркетинг конференцијата се 7 извшни директорки на маркетинг и комуникациски агенции во Македонија:

Александра Дилевска, CEO Macedonia| COO Adriatic Publicis One

Илинка Црвенковска, Creative Director Idea +Communication

Билјана Мечкаровска, Managing Director MPG Solutions-Skopje

Весна Кузмановиќ, Managing Director StratumRID

Ангелка Пеева Лауренчич, Managing Director ImagePR

Ира Стефанов Бабич, CEO Brand Union

Роза Петровска, Managing Director Universal Media Skopje

Учеството на конференцијата е бесплатно, и формата за регистрација е достапна на:

http://www.uacs.edu.mk/home/event/marketing-talks-uacs/

Главните говорници ќе бидат достапни за куси изјави и дополнителни новинарски прашања по завршувањето на првата сесија (околу 13:00 часот).

Работен јазик на настанот е англискиот, без превод на македонски јазик.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail