Уписи на додипломски и постдипломски студии – ФБЕ и ИБЕ

Upisi-na-dodiplomski-i-postdiplomski-studii-FBE-i-IBE.png

Уписи на додипломски и постдипломски студии - ФБЕ и ИБЕ

Почитувани,

Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија Ви го нудат најдостапното и најквалитетното високо образование во областа на економијата и бизнисот.

Факултетот за бизнис економија Ви нуди атрактивни услови за студирање:

  • 4 годишни додипломски студии (240 ЕКТС )
  • Школарина од 300 евра по семестар
  • Акредитирани студии на еден од четирите модули (Финансии, Маркетинг, Сметководство и ревизија и Економска теорија).
  • Систем за е-учење и on-line предавања

Институтот за бизнис економија Ви дава можност да го продолжите образованието на постдипломски студии

  • Едногодишни (120ЕКТС ) и двегодишни (60 ЕКТС) постдипломски студии
  • Школарина од 500 евра по семестар
  • Две акредитирани програми на студирање: Финансиски менаџмент и Економија за бизнис
  • Систем за е-учење

Дополнително, двете институции Ви нудат и можност за:

–          Префрлање од другите високообразовни институции во државата, со признавање на веќе положените испити согласно наставните програми на Факултетот и Институтот за бизнис економија.  

–          Бескаматен студентски кредит

За останатите поволности на студирањето и повеќе детали околу уписите контактирајте нé телефонски на (02) 2402 160(02) 2402 161 и 078 579 499,следете ги веб страните на Факултетот (http://www.fbe.edu.mk/)  и Институтот (http://ibi.edu.mk/), нашите Facebook и Instagram профили, или посетете нé на адреса 3та Македонска бригада бр 66А, 1 кат, Скопје .

  СО НАС НАЈБРЗО ДО ЦЕЛТА!

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail