УТМС коорганизатор 8-от Балкански конгрес на артроскопија, спортска трауматологија и колена хирургија

c1d1f140f0bf5bfd8d1e7f34f25502c8_XL-1.jpg

Во функција на перманентна соработка со деловната заедница, Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје е коорганизатор на на 8-от Балкански конгрес на артроскопија, спортска трауматологија и колена хирургија. Во организацијата и менаџирањето на настанот учествува тим од професори, асистенти и студенти од УТМС . Целта на учеството е студентите да се вклучат во активностите при што добиваат можност стекнатите теоретски знаења да ги применат во конкретна реална ситуација а со тоа да се стекнат со применливи знаења кои ќе ги подобрат нивните компетенции и конкурентноста на пазарот на трудот.

Осми Балкански конгрес на артроскопија, спортска трауматологија и колена хирургија, кој од 18-20.05.2017 година се одржува во хотел Изгрев – Струга.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail