UTMS-koorganizator-i-domakjin-na-Obrazovno-randevu-2018-.jpg

УТМС коорганизатор и домаќин на „Образовно рандеву 2018”

На 20-ти и 21-ви Април 2018 година на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје ќе се одржи манифестацијата „Образовното рандеву 2018”, проект на Младинската Асоцијација на Средни Стручни Училишта во Македонија-МАССУМ.
Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје е коорганизатор и домаќин на „Образовното рандеву 2018”.

Образовно рандеву

Образовно рандеву

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail