Ван Хоол Македонија има потреба од нови вработувања

vanhool.jpg

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за следниве позиции:

 • АВТОЕЛЕКТРИЧАРИ;
 • АВТОМЕХАНИЧАРИ;
 • ЗАВАРУВАЧИ;
 • СТОЛАРИ;
 • ТЕХНИЧАРИ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ И ВЕНТИЛАЦИЈА (HVAC);
 • АВТОЛИМАРИ;
 • ИНСТАЛАТЕРИ НА ПРОЗОРЦИ;
 • МОНТЕРИ/ИНСТАЛАТЕРИ ЗА ЗАВРШНА ДОРАБОТКА
 • АВТОЛАКЕРИ;
 • АВТОЛАКЕРИ – ПРИПРЕМАЧИ;
 • ИНСПЕКТОРИ ЗА КВАЛИТЕТ;
 • OПЕРАТОРИ ВО МАГАЦИН;
 • КОНТРОЛОРИ НА ЗАЛИХИ;

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

Краен рок за доставување на апликациите: 12/07/2017

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail