Ван Хоол Македонија има потреба од вработувања

vanhool.jpg

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од вработувања за следниве позиции:

 

  • АВТОМЕХАНИЧАРИ;
  • ТЕХНИЧАРИ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ И ВЕНТИЛАЦИЈА (HVAC);
  • АВТОЛАКЕРИ – ПРИПРЕМАЧИ;
  • АВТОЛАКЕРИ;
  • АВТОЛИМАРИ;

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”.  Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Краен рок за доставување на апликациите: 28/04/2017

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail