Ван Хоол Македонија вработува

vanhool.jpg

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за следниве позиции:

 • АВТОЕЛЕКТРИЧАРИ;
 • АВТОЛАКЕРИ
 • АВТОЛАКЕРИ-ПРИПРЕМАЧИ
 • АВТОМЕХАНИЧАРИ
 • ЗАВАРУВАЧИ
 • ИНСТАЛАТЕРИ НА ПРОЗОРЦИ
 • МОНТЕРИ ЗА КАРОСЕРИЈА
 • МОНТЕРИ/ИНСТАЛАТЕРИ ЗА ЗАВРШНА ДОРАБОТКА
 • СТОЛАР
 • ТЕХНИЧАР ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ И ВЕНТИЛАЦИЈА
 • ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.

Краен рок за доставување на апликациите: 29/09/2017

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail