Vanhool вработува Техничар за Квалитет

vanhool.jpg
Ван Хоол Македонија, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851, има потреба од новo вработувања за извршување на работни задачи на работно место:
ТЕХНИЧАР ЗА КВАЛИТЕТ
ID број: 1017

Одговорности и задачи:
 • Влезна инспекција;
 • Финална проверка на производот;
 • Надгледување на примената на системот за квалитет во сите фази од производството, преку проверки и ревизии;
 • Предлагање на корективни и превентивни мерки произлезени од процесни ревизии;
 • Проверка на контролните книги;
 • Тест возење на автобуси и прибележување на неусогласеностите кои произлегле од истиот;
Потребни квалификации:
 • ВСС – Машински Инженер;
 • Претходно искуство со системи за квалитет (ISO) ќе се смета за предност;
 • Пожелно претходно работно искуство во авто-индустрија;
 • Искуство со заварени конструкции;
 • Напредно познавање на Microsoft Office;
 • Течно зборување и пишување на Англиски и Македонски јазик;
 • Поседување на возачка дозола од Ц и/или Д – категориите
 Доколку сте заинтересирани за некоја од горенаведените позиции испратете го Вашето CV на Англиски и/или Македонски јазик на следнава email адреса:
[email protected]
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.
Краен рок за доставување на апликациите: 23/01/2017
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail