Важно известување за студентите

jsp123456789.jpg

ЈСП СКОПЈЕ ги известува студентите и возрасната група на граѓани (лица над 62 години за жени, односно 64 години за мажи) дека треба задолжително да ја продолжат важноста на билетите за 2017 година, до 31.12.2016 година.

На тој начин ќе го искористат правото на бесплатен јавен превоз во Градот Скопје за 2017 година.

Напоменуваме, дека од 01.01.2017 година, со Интегрираниот тарифен систем, електронските картички ќе можат да се користат и во возилата на приватните превозници.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail