Видео од конференцијата по повод 20 години ИРАМ/БузАр со промоција на две книги за македонската музичка култура на ФМУ

Fakultet-Muzicka-Umetnost-fmu.jpg

Видео од конференцијата по повод 20 години ИРАМ/БузАр со промоција на две книги за македонската музичка култура на ФМУ

Димитрије Бужаровски
Од Шеќерна до Деспина
(link to pdf; 24.4 mb)

Трена Јорданоска
Музички клуч
(link to pdf; 10.6 mb)

Видео од конференцијата по повод 20 години ИРАМ/БузАр со промоција на две книги за македонската музичка култура на ФМУ, одржана на 4 септември 2020 година

Извор: ФМУ

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail