ВИДЕО: Оваа монета доказ дека воземјаните постојат?

Археолозите открија серија на антички монети во Египет, што може да биде доказ дека вонземјаните ја посетија нашата планета пред неколку илјади години, според теоретичарите на заговор.

Една монета, откриена за време на реновирањето на една куќа во Египет, изгледа дека покажува вселенски брод кој лебди над земјата.

Од друга страна, се чини дека е прикажана глава на вонземјанско битје , со огромни шупливи очи, неговото тело и тенки лица.

Сега ловците на НЛО тврдат дека овие монети укажуваат на постоење на вонземски живот меѓу нас.

Тие ги нарекуваат овие монети единствени, бидејќи други монети немаат слики од чудни човечки фигури.

На една од монетите на позадината има исечен “Opportunus Adest”, што на латински значи “тука во вистинско време”.

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail