ВИП вработува

vip.jpg

Ние постојано бараме талентирани и енергични луѓе со позитивен став, кои се одлучни и решителни и кои сакаат да работат во динамична и меѓународна средина.

Доколку сакате да станете дел од тимот на оне.Вип, освен долунаведените вештини, треба да сте тимски играч со позитивен став, со високо ниво на интегритет и со умешност во обезбедувањето услуги за грижа за корисниците.

Доколку поседувате вештини и сакате да станете дел од тимот на оне.Вип, Ве молиме испратете Ваша биографија и писмо за мотивација на англиски јазик пополнувајќи ја  формата за апликација.

Developer

Skills Required:

 • Graduate in technical or economic sciences
 • Basic knowledge of ERP processes, especially procure to pay.
 • Minimum 1 year working experience as a developer (web-based software development and software deployment processes). Skills in JAVA, ASP.NET (C#) or strong knowledge in ABAP is an advantage, SQL and XML is a must.
 • Ability to understand technical specification for development
 • Ability to understand complex functional and technical environments
 • Collaborate with Functional Implementation team, Deployment team and other key parties to ensure a successful project implementation
 • Experience in system integration is an advantage
 • Multi-tasking and working in a virtual work environment
 • Willingness to learn new process, technologies, systems and platforms.
 • Excellent communication skills. Work on big implementation projects is an advantage.
 • Fluency in English is necessary. German is an advantage.
 • Willingness to travel and meet new people.
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail