ВРАБОТУВАЊЕ ВО ГАЛЕНИКА АД БЕЛГРАД, ПРЕТСТАВНИШТВО СКОПЈЕ

galenika-logo.fw-1.png

Вработуваме
Стручен соработник – медицински претставник

Во тимот на стучни соработници ќе бидете одговорни за:
ПЗУ (аптеки и лекарски ординации)
Промоција и продажба на нашите производи преку контакти со клучните корисници од полето на медицината и фармацијата
Учество на стручни состаноци, конгреси,предавања,организирање на едукативни патувања

Услови
ВСС- Фармација ,медицина
Солидно познавање на англиски јазик
Познавање на MS Office
Предност претходно работно искуство на исто /или слично работно место
Возачка дозвола Б категорија
Спремност за тимска работа
Организациски и комуникациски вештини
Работно време од понеделник до петок од 07,30 до 15,30 часот

Минималната предвидена плата за ова работно место изнесува 21.500,- денари

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате бараните услови,Ве молиме да ги доставите на нашата е-маил адреса [email protected]

– Вашето CV и кратка биографија
– контакт телефон, адреса и место на живеење

Огласот трае 30 дена, сметано од денот на објавување.

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

 

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail